Софіївська громада

Миколаївська область, Баштанський район

Міжнародний день людей поважного віку

Дата: 01.10.2020 12:00
Кількість переглядів: 443

Другий місяць осені починається з особливої дати: 1 жовтня у всьому світі відзначається Міжнародний день людей поважного віку.

Люди старшого покоління – це мудрість народна, їх практичний життєвий досвід, безмежна енергія, оптимізм та активна громадська позиція є взірцем для підростаючого покоління. Нехай цей день осені буде для вас справжнім святом заслуженого визнання і турботи. Не можливо, звісно, передати словами всієї поваги, подяки за те, що ви є на землі, що у тяжку мить ви завжди порадите та підтримаєте. Адже ваш досвід, ваша мудрість це невичерпне джерело, яке б’є крізь віки і живить усі прийдешні покоління. Безмежна вдячність вам, дорогі представники старшого покоління, за безцінні знання та слушні поради, за готовність підтримати і допомогти, за гідний приклад для наслідування. Бажаємо всім людям похилого віку міцного здоров’я, добра, радості, довголіття, миру та злагоди. Нехай в цьому стрімкому світі завжди по-особливому світиться родинний теплий вогник – вічне джерело наснаги й любові.

З нагоди такої події, Софіївська сільська рада виділила кошти на підготовку 170 продуктових наборів для зареєстрованих пенсіонерів ОТГ, які мають статус «Діти- війни». 81 продуктовий набір був переданий на Баратівський старостинський округ та 89 – по Софіївській сільській раді.

Не дивлячись на дощову погоду, відбулося засідання «Університету ІІІ віку на тему: «Іде назустріч юність сивочола» (провела завідувач Публічної бібліотеки Софіївської сільської ради Скуміна І.М.). Виступила з поздоровленням начальник відділу освіти, молоді, спорту і культури Софіївської сільської ради Розуменко С.Г. Гості свята висловили щиру подяку в організації заходу, отримали позитивний заряд енергії, а також , можливість згадати безтурботну молодість.

На території Баратівського старостинського округу виховний захід « Осінь людині до лиця» організувала бібліотекар Баратівської сільської бібліотеки- філії Водоп ян О.В.

Дякуючи спонсорам – Літвінову С.С., Підгорному Д.О., Чорному М.І., Гуржій С.В. та Зівакіну О.М. був організований солодкий стіл. Приємно відзначити, що працівники знаходять підхід до кожного та створюють всі умови щоб зігріти їхні душі і серця.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь