Софіївська громада

Миколаївська область, Баштанський район

ДО УВАГИ!!!!! Незаконна торгівля, торгівля з рук у невстановлених місцях алкогольними, слабоалкогольними напоями та тютюновими виробами без марок акцизного податку.!

Дата: 27.09.2021 15:45
Кількість переглядів: 3897

Увага! Увага! Увага!

Виконавчий комітет Софіївської сільської ради звертається до кожного жителя громади з роз'ясненнями щодо наслідків незаконної торгівлі алкогольними напоями та тютюновими виробами.  

                    Торгівля з рук у невстановлених місцях  та Порушення правил торгівлі пивом, алкогольними, слабоалкогольними напоями і тютюновими виробами, роздрібна або оптова торгівля алкогольними напоями чи тютюновими виробами без марок акцизного податку чи з підробленими марками цього податку; Торгівля з рук у невстановлених місцях промисловими товарами - тягне за собою накладення штрафу від двохсот до шестисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією предметів торгівлі та виручки, одержаної від продажу предметів торгівлі. (стаття 156 КУпАП), накладення штрафу від шести до п'ятнадцяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією предметів торгівлі (стаття 160 КУпАп)

Та спираючись на статтю 204 Кримінального Кодексу України  « Незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів».

1. Незаконне придбання з метою збуту або зберігання з цією метою, а також збут чи транспортування з метою збуту незаконно виготовлених спирту етилового, спиртових дистилятів, алкогольних напоїв, пива, тютюнових виробів, тютюну, промислових замінників тютюну, пального або інших підакцизних товарів -караються штрафом від п’яти тисяч до десяти тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією та знищенням незаконно виготовлених товарів.

2. Незаконне виготовлення спирту етилового, спиртових дистилятів, алкогольних напоїв, пива, тютюнових виробів, тютюну, промислових замінників тютюну, пального або інших підакцизних товарів або вчинене особою, яка раніше була засуджена за цією статтею, -карається позбавленням волі на строк від трьох до п’яти років з конфіскацією та знищенням незаконно вироблених або придбаних товарів, знарядь виробництва, сировини для їх виготовлення.

3. Незаконне виготовлення товарів, зазначених у частинах першій або другій цієї статті, що становлять загрозу для життя і здоров’я людей, а так само збут таких товарів, що призвело до отруєння чи спричинило смерть особи, -караються позбавленням волі на строк від восьми до десяти років з конфіскацією майна, з вилученням та знищенням незаконно виробленої або придбаної продукції, обладнання для її виготовлення.

ПАМ'ЯТАЙТЕ:  Продаж товарів без марки акцизного податку у невстановлених місцях  карається законом. !!!!

Фото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь