Софіївська громада

Миколаївська область, Баштанський район

Засідання комісії з інвентаризації водних об;єктів, лісових ресурсів, об'єктів державної та комунальної власності, що знаходятся на території Софіївської територіальної громади

Дата: 05.11.2021 15:48
Кількість переглядів: 1615

04 листопада 2021 року  відбулося перше засідання комісії з інвентаризації водних об'єктів, ліових ресурсів, об'єктів державної та комунальної власності, що знаходяться на території Софіївської територіальної громади.

На засіданні, серед затвердженого розпорядженням Софіївського сільського голови №98-р складу членів комісії, були присутні: Курінна І.В. - інженер І категорії Новобузької дільниці РОВР у Миколаївскій області (за згодою), Цупра С.В. - лісничий Новобузкого лісництва ДП "Баштанське лісове господарство" (за згодою), Мачушенко Н.О. - началник управління у Баштанському районі Головного управління Держгеокадастру у Миколаївській області (за згодою).

Присутні обговорили проблемні питання, які виникли під час заповнення форм, стан виконання Рішення Ради національної безпеки і оборони України від 15 квітня 2021 року «Про заходи державної регіональної політики на підтримку децентралізації влади», введеного в дію Указом Президента України від 29 квітня 2021 року № 180/2021, а також відпрацювали алгоритм щодо подальшої взаємодії в процесі роботи комісій з проведення інвентаризації.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь