Софіївська громада

Миколаївська область, Баштанський район

Повідомлення про оприлюднення Проєкту Стратегії розвитку Софіївської територіальної громади та проєкт плану заходів по її реалізації

Дата: 28.12.2023 13:16
Кількість переглядів: 77

 Софіївська сільська рада повідомляє, що 16.12.2023 року на офіційному сайті Софіївської сільської ради, з метою проведення громадського обговорення, оприлюднено  Проєкт Стратегії розвитку Софіївської територіальної громади на 2021-2027 роки та проєкт плану заходів по її реалізації. 

Проєкт Стартегії розвитку Софіївської територіальної громади на 2021-2027 роки після завершення обговорення та прийняття пропозицій, зауважень протягом 30-ти днів після оприлюднення буде розглянуто  та в разі позитивного рішення затверджено на черговому засідання сесії восьмого скликання Софіївської сільської ради. 

Виконавчий комітет Софіївської сільської ради протягом 30-ти днів із дня оприлюднення приймає зауваження та пропозиції у електронній та письмовій формах за адресами: 

- sofievkasr2011@ukr.net  

- 55632, Миколаївська область, Баштанський район, село Софіївка, вул.Софіївська, 24/1.

Додаткову інформацію щодо документа державного планування можна отримати за адресою: 55632, Миколаївська область, Баштанський район, село Софіївка, вул.Софіївська, 24/1 або за номером телефону 0664370984. 

За екологічною інформацією пов'язаною із здоров'ям населення,  що стосуються Стратегії розвитку Софіївської територіальної громади на 2021-2027 роки можна отримати звернувшись  до  Єдиного Реєстру Стратегічної Екологічної Оцінки. 

Проєкт Стратегії розвитку Софіївської територіальної громади на 2021-2027 роки не потребує проведення транскордонних консультацій.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь