Софіївська громада

Миколаївська область, Баштанський район

«Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги»

Дата: 06.02.2024 10:14
Кількість переглядів: 70

Фото без описуУ понеділок, 5 лютого, офіційно розпочалися змагання у рамках проєкту «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги», до якого долучилася й Миколаївська область. ➡️ Це другий етап, який відбуватиметься на рівні територіальних громад.

У заході взяв участь начальник Миколаївської обласної військової адміністрації Віталій Кім.

💬«Дисципліна й спорт завжди сприяють досягненню успіху. А змагання в рамках цього проєкту допоможуть обʼєднати перспективних та талановитих дітей. Й дати їм змогу відволіктися від війни, повернути дитинство та подарувати позитивні емоції, які вони мають відчувати щодня. Учасникам бажаю лише перемоги та приємних вражень», – сказав очільник області.

Крім того, до учасників з вітальним словами звернулися очільник Миколаївської обласної ради Антон Табунщик, заступник начальника Миколаївської ОВА Олександр Трайтлі, регіональні амбасадори проєкту Ельмір Набієв, Руслана Кузікова, Аліна Полозюк та майстер спорту з кікбоксингу Раміль Агабеков.

Під час відкриття відбулися товариські матчі учасників ліги та «зіркових» команд з ⚽️футзалу й ⛹🏻‍♂️баскетболу. По закінченню юні спортсмени отримали подарунки.

☝🏻Зазначимо, що участь у наймасштабніших шкільних спортивних змаганнях візьме 511 команд з Миколаївської області. Найбільше зареєструвалося команд з волейболу – 143, футзалу – 141 та баскетболу – 118. Також 58 команд зі спортивного орієнтування та 51 черлідингу.

Загалом проєкт «Пліч-о-пліч» в першому сезоні охопив 20 областей України та м.Київ, де в змаганнях зареєструвалися 29 055 команд.

#разомпереможемо #плічопліч #шкільніліги #scl

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь