Софіївська громада

Миколаївська область, Баштанський район

Всеукраїнський турнір з греко-римської боротьби серед юнаків та дівчат 2007-2017 років народження, присвячений пам’яті Бобровича Івана Івановича.

Дата: 11.06.2024 22:37
Кількість переглядів: 415

07-09 червня 2024 рік

село Пелагіївка

 

Початок червня  подарував нам незабутні враження.

За традицією з 07 по 09 червня 2024 року в селі Пелагіївка на базі табору відпочинку «Пелагіївський»,  пройшов Всеукраїнський  турнір з греко-римської боротьби серед юнаків та дівчат 2007-2017 років народження, присвячений пам’яті Бобровича Івана Івановича.

Позмагатися та продемонструвати свої вміння приїхали команди з різних областей України, а саме:

  • Команда Софіївської громади «Софіївські Соколи»;
  • Команда Новобузької громади, спорсмени клубу «Борець»;
  • Команда Вільнозапорізької громади, село Новополтавка;
  • Команда з міста Баштанка;
  • Команда Казанкінської громади;
  • Команда спортсменів Кривого Рогу;
  • Команда Миколаївського району, Чорноморська громада, село Рівне;
  • Команди з міста Миколаїв – ДЮСШ №7, МОК ДЮСШ №1, МФНФК;
  • Команда з міста Вознесенськ;
  • Команда міста Краматорська Донецької області;
  • Команда Дніпропетровської області, село Кам’яне;
  • Команди Кіровоградської області: місто Кропивницький, Новоукраїнка, Новомиргород;
  • Команда Одеської області з міста Чорноморськ (тренер та частина команди є жителями героїчного міста Маріуполь).

 Підняти державний прапор України та офіційно відкрити турнір доручили онукам Бобровича Івана Івановича – Бобровичу Всеволоду та Царук Іллі.

Неймовірний феєрверк емоцій переслідував кожного хто був разом з нами присутній на змаганнях. У всіх, від найменшого учасника до вболівальника, перехоплювало дух від атмосфери та перебігу сутичок. Здається не  зовсім дорослі учасники, але та сила і майстерність, яка в кожному з них ховається то щось просто неймовірне.  Серед спортсменів до речі було не мало і дівчаток-борчинь, які попри свою мініатюрність розривали всі шаблони та уявлення про їхню міць.

Сила-силенна зустрічей, підтримка один одного, нові знайомства та дружба, обмін досвідом. Спостерігаючи за цим видовищем розумієш настільки вони круті та сильні, впевнені та з власним стержнем в середині. Вогонь в очах кожного борця, борчині говорив про їхню впевненість та  серйозні наміри.

 За результатами змагань, маємо такі зайняті загальнокомандні місця:

  • І місце виборола команда Софіївської територіальної громади «Софіївські соколи»;
  • ІІ місце посіла команда МОК ДЮСШ №1;
  • ІІІ місце здобула команда міста Вознесенськ.

Кожен учасник, який виборов призове місце був нагоджений медаллю та грамотою. Разом з тим виокремили спеціальні призи для борців, які виявили найбільшу витривалість та техніку в таких номінаціях: «за кращу техніку» три відзнаки, «за волю до перемоги» три відзнаки  та три відзнаки «за гарний кидок».

Також традиційно на турнірі відзначили почесних гостей, людей, для яких греко-римська боротьба стала частиною їх життя, безцінна підтримка та внесок яких допомагає розвивати греко-римську боротьбу та вручили подяки й пам’ятні сувеніри: Сазонову Олегу Юрійовичу (президент Федерації з греко-римської боротьби України), Римчуку Валерію Миколайовичу (голова Софіївської сільської ради), Компанійцю Василю Анатолійовичу (перший заступник сільського голови),  Розуменко Світлані Григорівні ( начальник відділу освіти, молоді, спорту і культури  Софіївської сільської ради), яка подарувала Сазонову Олегу на пам’ять власноруч вишиту бісером ікону, Римчуку Миколі Миколайовичу (депутат восьмого скликання, підприємець) , Салєєву Миколі Леонтійовичу (ветеран, засновник боротьби у нашій місцевості, заслужений тренер України), Старченку Віктору Олексійовичу, родині Бобровича Івана Івановича,  Качуру Олександру Олександровичу ( тренер команди «Софіївські соколи»), Соснову Миколі Миколайовичу, Бабаченко Ларисі Володимирівні ( директор КЗ «Табір відпочинку «Пелагіївський»)

Але більш неочікуваним став подарунок Римчуку Валерію Миколайовичу від президента Федерації греко-римської боротьби – форма збірної України з греко-римської боротьби.

Ми щиро вдячні організаторам турніру  Валерію Римчуку, Василю Компанійцю, Світлані Розуменко, Ларисі Бабаченко, за великі зусилля та тяжку працю; почесним гостям,  які попри все знаходять час та підтримують розвиток юних спорсменів;  колективу Софіївської сільської ради за підтримку та допомогу, колективу табору відпочинку «Пелагіївський», за смачну їжу та прийом, всім командам та  тренерам, які завітали до нашого краю, вболівальникам та батькам, які розділили з нами ці три  неймовірні дні, які підтримували та переживали, а особлива подяка та уклін нашим сильним захисникам, завдяки зусиллям яких ми можемо дарувати дітям емоції, зустрічати їх, розвивати та дарувати позитивні емоції.

Слава Україні!

Героям Слава!

 

Більше фото з яскравими моментами сутичок, можна переглянути за посиланням:  https://drive.google.com/drive/folders/1PnJf5Me9TYJfF7DLTWZ4UwDi9HDALgVv?usp=sharing

 

 

Фото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь